Shop

ApS CVR: 38403559

Kurser:

Frygtulven og Kærlighedsulven

Kursus for alle der vil inspireres til at fodre kærlighedsulven
Ja, der er to altdominerende grundfølelser: FRYGT og KÆRLIGHED.

Vi har dem alle.

Vil du inspireres til aktivt at fodre din kærlige, positive ulv?
Kurset er for alle, der er klar til at gå ind i en læreproces, hvor vi fokuserer på at vende negativ, angstfuld, nedgørende, stressfuld tankegang til en mere konstruktiv, let, kærlig og positiv tilgang til dig selv og livet. Det er et valg, et løft, og det kan læres, hvis du vil. Første skridt er at blive bevidst om valget; næste skridt er at handle.

Du vil lære forskellige metoder og øvelser, så du selv aktivt kan gå ind og få mere kontrol over, og forståelse for, din krop og dit sind. Undervisningen er oplevelsesorienteret, positiv, humoristisk og let, med mange praktiske øvelser, hovedsageligt hypnose- og visualiseringsøvelser.

Vi mødes tre gange à fire timer. Du får undervisningsmaterialet med hjem, så du kan fortsætte på egen hånd, og der er øvelser, du skal udføre mellem sessionerne.

Alle der slås med en negativ tankegang vi have glæde af kurset. Undervisningen er oplysende og forbyggede. Den giver dig en række værktøjer til at løfte dig.

Sted: Psykologhuset, Østerbrogade 146, 1., 2100 København Ø.

Pris: 4.875 kr. inkl. forplejning og undervisningsmaterialer.

Ja tak. Jeg tilmelder mig hermed kurset:

Bøger:

Lydfiler:

body p strong { font-weight: 600; } Warning: Undefined array key "refresh_token" in /customers/0/4/4/ingeguldal.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/WP.php on line 429